Helminauhat ohje, FIN

Hand Finnished tiimin neulojan Johanna Virtasen ohje Helminauhat-sukkiin. Sukat neulotaan 200m/50g sukkalangasta ja vaikka ohje on naisen koolle 38, kokoa voi muuttaa pidentämällä tai lyhentämällä jalkaterän pituutta. Nämä sukat on suunniteltu erityisesti käsinvärjätylle merinosukkalangalle jonka vivahteikkuus pääsee hyvin oikeuksiinsa sileässä neuloksessa. 

Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu Checkout Finlandin kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä. Linkki mistä ohjeen saa ladattua on voimassa vain yhden latauskerran. 

Voit myös tilata vartavasten tätä ohjetta varten räätälöidyn lankapaketin minkä mukana tulevat myös helmet mitä sukkiin tarvitsee. Värivaihtoehtoja löydät sivun alalaidasta, ja pystyt helposti lisäämään lankapaketin ohjetilauksesi lisäksi. Ylelliset käsinvärjätyt langat värjää Suomessa Bris Yarns jonka takana toimii Forssalainen Johanna Virtanen. 

Varastossa
SKU
HFP0004
6,00 €
Ohjeet