Mikä ja kuka on Hand Finnished?

Hand Finnished on tiimi intohimoisia neulojia. Meitä on kaiken ikäisiä ja kokoisia ympäri Suomea, ja jokaisella on omat erityistaitonsa ja mieltymyksensä. Hand Finnished valjastaa neulojien taidot niin että tuotteet löytävät ne parhaiten osaavan tekijän ja neulojat saavat neuloa niitä tuotteita minkä tekemisestä eniten nauttivat. Näin syntyvät rakastetut käsin neulotut tuotteet; ei tehtaissa tai pakkopullana vaan rakastetun harrastuksen tuloksena.

Hand Finnished syntyi jokaiselle intohimoiselle neulojalle tutun ajatuksen tuloksena: ”miksi ei voisi aina vain neuloa?”. Perustaja Emma Wilson on neulonut pikkutytöstä asti, ja vuosien varrella taidot ovat kasvaneet ja niin on käynyt myös rakkaudelle tätä harrastusta (nyt työtä) kohtaan.

”Kun muutin vuonna 2017 takaisin Suomeen pitkään ulkomailla asumisen jälkeen, aloin konkretisoida pitkäaikaista unelmaani – työtä käsin neulottujen tuotteiden parissa. Huomasin että kysyntää näille tuotteille on valtavasti, mutta niiden ostaminen tai löytäminen oli asiakkaalle hankalaa. Tiesin jo valmiiksi että taitoa tästä maasta löytyy joten haaste olikin auttaa asiakasta ja kädentaitajaa löytämään toisensa. Tätä varten syntyi Hand Finnished. Asiakkailla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus ostaa käsin neulottuja tuotteita jopa neulesuunnittelijoilta joiden malleista tehdyt tuotteet eivät ole koskaan ennen olleet myynnissä.”

Hand Finnished on järjestäytynyttä neulontaa parhaimmillaan. Neulomisen valtakunnassa kaikki on ennallaan; neulojat neulovat samalla innolla kuin aina ennenkin ja kysyntä laadukkaille perinteisesti käsin neulotuille tuotteille jatkuu ennallaan. Hand Finnished on taidon ja kysynnän ainutlaatuinen kohtaamispaikka.

Tiia knitting