Neuleohjeet ja lankapaketit

Täältä löydät kysyttyjä neuleohjeita ja käteviä lankapaketteja joiden avulla pääset neulomaan ilman sietämätöntä odottelua! 

Mitä voin odottaa Hand Finnished -kaupan neuleohjeelta?

Kaikki täältä ostamasi ohjeet on suunnitellut joko ammattisuunnittelija tai nouseva tähti Hand Finnished -neulojatiimistä. Jokainen ohje on koeneulottu ja testattu varmistaaksemme että saat nauttia selkeistä ohjeista. 

Tilauksen yhteydessä sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili koska ohjeen saat ladattua omalta käyttäjätililtäsi. Saat tilausvahvistuksessa myös linkin mistä voit ladata ohjeen kun maksu on rekisteröity. Tämä tapahtuu maksunvälittäjän kautta maksettaessa heti, mutta huomaathan että pankkisiirrolla maksettaessa tässä saattaa kestää muutama arkipäivä. Linkki mistä ohjeen saa ladattua on voimassa kaksi latauskertaa.  

Entä mitä ihanaa löytyy lankapaketista?

Lankapaketti sisältää langat joilla voit neuloa yhden ostamasi ohjeen mukaisen tuotteen. Moniin malleihin tarjoamme sekä ylellisen Suomessa käsinvärjätyn merinosukkalangan että perussukkalangan. Lankapakettivaihtoehtoja löydät sivun alareunasta kun olet valinnut ohjeen mikä sinua kiinnostaa. 

View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

11 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen